Táborok

Sajnos tavaly a járvány megakadályozott abban, hogy táborozzunk. Azonban idén már lehet arra számítani, hogy az oltás megérkezésével nyárra javul a helyzet, és megrendezhetjük a táborokat.

Hogy  mit is jelent a keresztyén hit, és hogyan “működik” a gyakorlatban, a mindennapi életben, azt csak közösségben lehet meglátni, tapasztalni, megtanulni. A gyülekezeti élet hétköznapi találkozásai is ezt célozzák. A nyár folyamán ezt egészítik ki a táborok, amelyek alkalmat teremtenek az Isten gondolkodásmódjában és üzenetében – a Bibliában – való elmélyülésre, illetve intenzív közösségi élményekre.

A 2021. évben a következő táborokat szervezzük. Bővebb információ a táborokról, és a jelentkezés az adott tábor sorára kattintva érhető el.

Kedvezményes jelentkezés 2021. február 1–28 között. Ezt követően, március 15-ig felárral.

Megszokhattuk, hogy gyülekezetünk minden évben tart FICSERI (óvodás) tábort is. Ebben az évben más formában teremtünk lehetőséget ennek a korosztálynak és szüleiknek: a nyár folyamán két gyülekezeti családi napot szervezünk részükre. A részletekkel később jelentkezünk.

Várjuk a táborozókat!