Táborok

Hogy  mit is jelent a keresztyén hit, és hogyan “működik” a gyakorlatban, a mindennapi életben, azt csak közösségben lehet meglátni, tapasztalni, megtanulni. A gyülekezeti élet hétköznapi találkozásai is ezt célozzák. A nyár folyamán ezt egészítik ki a táborok, amelyek alkalmat teremtenek az Isten gondolkodásmódjában és üzenetében – a Bibliában – való elmélyülésre, illetve intenzív közösségi élményekre.

A 2019. évben a következő táborokat szerveztük:

  • Felnőtt tábor: július 3-7., Várkút. A Jézussal való személyes kapcsolat és a közösség építésén túl a gyülekezet stratégiájának megalkotásán dolgoztunk. Egyházközségünk “Gyülekezet a városért!”
  • FICSERI, napközis tábor óvodásoknak: július 15-19., Szolnok.
  • TÁJOLÓ, a “Picifi” (alsó tagozatosok) tábora: július 15-19., Mátraszentistván.
  • TEKERGŐ, a Kis-Szoli és a Nagy-Szoli (vagyis a kis- és nagyifisek) kerékpáros tábora Békés megyében: július 15-20.
  • PARTITÚRA zenei és sport tábor Szolnokon: augusztus 4-10. Ezzel a táborral a város egész nyilvánosságát igyekszünk megszólítani. Az esti áhítatok ragyogó zenei és közösségi élményt nyújtanak. Kiválóan alkalmasak arra, hogy bárki bepillanthasson a gyülekezet életébe és a hit alapvető kérdéseibe. Az esti áhítatokat korosztályok szerinti csoportos beszélgetések követik. Felnőttek számára külön csoportot szervezünk.

A 2020. évi táborok rendjét később tesszük közzé. A Partitúra tábort várhatóan 2020. augusztus 2-8. között tartjuk.

A táborokra várhatóan 2020 februárjában lehet majd jelentkezni ezen a honlapon keresztül.