Támogatás

Spirituális lábnyom

Sok szó esik manapság az ember „ökológiai lábnyomáról”. Az, ahogyan az életét éli, mennyi erőforrást emészt föl, és milyen kihatással van a környezetre. Az ember arra hivatott, hogy a világot „művelje és őrizze” (1Móz 2,15).

Gondoltunk-e már arra, hogy lehet az életünknek jótékony „lelki lábnyoma”? Vagyis: valódi hatással lehetünk arra, hogy a világot lelki, szellemi, kulturális, szociális téren helyreállítsuk, igazítsuk.

Ennek a tanulóterepe és eszköze a gyülekezet. A gyülekezet pótolhatatlan és feltétlenül szükséges szolgálatot végez ebben a városban és környékén. Ami ránk van bízva, azt senki más nem tudja adni. Munkánk révén emberi életek, kapcsolatok gyógyulnak, gyermekeket, fiatalokat tanítunk jól eligazodni a világban, értékes célokért élni; felnőttek találják meg örömüket a hivatásukban, családi és közösségi életükben, idősek, rászorulók társakat és támaszt kapnak… Ott vagyunk az élet minden területén minden korosztályban és minden élethelyzetben.

Kevesen tudják, hogy a gyülekezet minden tevékenységét – Isten szeretetét – ingyen adja. De ez azért lehetséges, mert akik felismerték, hogy ez fontos, azok adományaikkal fenntartják a gyülekezetet.

Ha szívesen része lenne Isten csapatának, és szeretne jótékony „lelki lábnyomot” hagyni ebben a világban, örömmel fogadjuk anyagi hozzájárulását és önkéntes munkáját.

Adományát eljuttathatja hozzánk

Online befizetéshez kattintson ide.

Támogathatja szolgálatunkat alapítványunkon keresztül. Bővebben…

Adója 1%-át is felajánlhatja. Bővebben…